IPC4PRO Индустриални компютри и дисплеи: Мощна подкрепа на вашата индустриална трансформацияВ процеса на бърза промяна и трансформация, предизвикани от Индустрия 4.0, ICC продължава да ви служи като силен поддръжник на вашия бизнес. С дългогодишен опит и експертиза в сектора на индустриалните компютри и дисплеи, ICC предоставя най-съвременни и надеждни решения. Предоставяйки на своите клиенти не само продукти, но и партньорства и експертиза, тя им помага да постигнат успешна трансформация. Заедно с IPC4PRO започнете своята индустриална трансформация и пристъпете към силно бъдеще.


IPC4PRO Индустриален панел PC: Върхът на индустриалния панел PC


IPC4PRO INDUSTRIAL е най-иновативното семейство индустриални панелни компютри на ICC. 12 от Intel® Celeron®. С широка гама от опции за процесори до следващото поколение Core™ i7, EtherCAT и CODESYS съвместимост, IPC4PRO INDUSTRIAL е устройство пред конкурентите си. Със своята превъзходна производителност, здрав дизайн и широка гама от възможности за свързване, IPC4PRO е идеално решение за индустриална автоматизация и други индустриални приложения.


IPC4PRO Box PC за индустрията: компактното решение за непрекъсната производителност

IPC4PRO Industrial Box PC е част от най-доброто семейство индустриални компютри на ICC. Със своя компактен дизайн, мощна производителност и издръжлива конструкция, IPC4PRO Industrial Box PC осигурява непрекъсната работа дори при тежки условия. Широката гама от възможности за свързване и съвместимостта с EtherCAT и CODESYS го правят отличен избор за системи за индустриална автоматизация.


IPC4PRO Индустриален монитор: Безпроблемно изживяване при гледане

IPC4PRO Industrial Monitor се отличава със своята висока яркост, широк ъгъл на гледане и издръжлив дизайн. Предоставяйки непрекъснато зрително изживяване дори в индустриална среда, IPC4PRO Industrial Monitor отразява опита на ICC в областта на надеждността и производителността.


IPC4PRO Industrial Android Panel PC: Мощна производителност и поддръжка на Android

IPC4PRO Industrial Android Panel PC е оборудван с процесор RK3568 и операционна система Android. Със своя здрав дизайн и широка гама от възможности за свързване, IPC4PRO Industrial Android Panel PC е идеалното решение за индустриална автоматизация и други индустриални приложения. В комбинация с опита и експертизата на ICC, това устройство е надежден вариант, който ще направи работата ви по-ефективна.