PANELMATE ATEX Индустриален Панелен ПК: Здрави Производителност и Издръжливост с Гаранция ExProof


PANELMATE е сертифициран ExProof - ATEX панелен ПК, проектиран да работи безопасно в експлозивни и горими среди. Той отговаря на стандартите за безопасност с сертификатите ExProof Zone II 3 G Ex ec IIC T4 Gc и ExProof Zone II 3 D Ex tc IIIC T135°C Dc.

Сертифицирана безопасност: PANELMATE съответства на стандартите EN 60079-0:2018, EN 60079-7:2015 и EN 60079-31:2014, предлагайки идеални решения за експлозивни и горими среди.

Здрави Производителност: С възможности за процесор от Intel® Celeron® до 12-то поколение Core™ i7, той осигурява безпроблемна работа дори в условия на предизвикателства в индустриални среди.

Разнообразно Използване: Предлага се в размери на екран от 12,1" до 21,5" и опции за резолюция Full HD, PANELMATE покрива широк спектър от сектори, гарантирайки съвместимост с различни приложения.

Издръжлив Дизайн: Със завършено IP65 съвместимо предно панел и възможности за дизайн с вентилатор или без вентилатор, предлага дългосрочна работа в тежки условия, устойчив на удари и сурови условия.

Лесен Монтаж: Предлага бърз и лесен монтаж с опции за монтаж на панел, VESA75 и VESA100. Потребителски приятните опции за монтаж спестяват време по време на настройката.

Разширени Възможности за Връзка: Предлага множество LAN портове, поддръжка на протокола EtherCAT и други възможности за връзка, удовлетворявайки високите комуникационни нужди.

Дълготрайност: Проектиран с висококачествени компоненти и здрава конструкция, PANELMATE осигурява безпроблемна работа за много години, персонализиран с настраиваеми хардуерни компоненти като RAM и съхранение, за да отговори на конкретните нужди.

Бърза Доставка: С разширени складови наличности, PANELMATE осигурява бърза доставка, предоставяйки надеждни решения за спешни нужди.

Поддръжка на EtherCAT: Поддържа протокола EtherCAT, осигурявайки висока скорост и прецизност в автоматизационните системи, подобрявайки ефективността на вашите производствени линии.