ICC

Индустриален контролен център

Индустриален компютърен център

Индустриален комуникационен център

Ние сме компания, която работи под мотото "Индустриален компютърен център" и предоставя на клиентите индустриални PC продукти, една от най-значимите потребности в информационните и автоматизационните технологии.

В този път, който започнахме през 2017 г., нашата цел беше да предоставим на потребителите стоки, които описват по подходящ начин понятието „промишлен компютър“, чието определение и значение не са добре разбрани на пазара.

Започнахме нашето пътуване с турското представителство на AAEON и IBASE, преди да добавим нашите марки, IPC4 и ECCOIPC4, към нашата продуктова гама. Преживяхме бърз растеж и станахме една от водещите компании, обслужващи нуждите на турския пазар за Индустрия 4.0.

Като ICC, ние предлагаме промишлени компютърни продукти за използване на място в промишлена автоматизация и ИТ решения в различни индустрии, включително автомобилостроене, желязо и стомана, производство на машини, храни, опаковки, текстил, гуми-каучук и енергетика.

Освен това, с нашия технически опит, ние предлагаме на нашите клиенти професионална помощ при избора на правилния продукт и им предлагаме нестандартни продукти, персонализирани според техните нужди. Наред с всичко това, ние вярваме в холистичен подход към обслужването, който включва техническа помощ, когато е необходима след продажбата чрез нашите опитни екипи за продажби и поддръжка на продажбите, които са в постоянен контакт с нашите клиенти.

Ние предлагаме услуги в нашите офиси в Истанбул, Бурса, Анкара и Измир, Турция, за да обслужваме по-добре нуждите на нашите клиенти бързо. Също така, като ICC, ние продължаваме дейността си в нашите офиси в Пловдив, България и Антверпен, Белгия, които са първите стъпки от нашата история за глобализация.
НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ


AAEON Sertifika
PROGEA Sertifika
IBASE Sertifika